9 ماه بارداري شيرين پزشكي
|
ميگو منو اصلي براي دوستداران غذاهاي دريايي است زيرا خوشمزه و مغذي است. علاوه بر اين، اگر ميگو با گياهان و ادويه خاصي تركيب شود، خوشمزه تر مي شود. 28 خواص ميگو:1. كالري كمميگو متوسط حداقل 7 كالري دارد. اگر دوازده عدد از آن را بخوريم، 85 كالري كسب مي كنيم. در همين حال، يك ميگو بزرگ 18 كالري دارد. اگر ميگو به مقدار زياد مصرف كنيم، كالري كمي دارد. 2. حفظ سلامت پوست، مو و ناخنپروتئين ميگو در حفظ سلامتي و رشد مو، پوست و ناخن كمك مي كند. مصرف ميگوها بايد بر اساس نياز باشد زيرا مصرف آن بيش از حد اثرات منفي براي بدن ما خواهد داشت. 3. پيشگيري از كم خونيميگو به جلوگيري از كم خوني (علائم و درمان كم خوني ) كمك مي كند. ميگو داراي ويتامين B12 است. اين ماده به عنوان يك ماده مغذي براي حمايت از توليد گلبول هاي قرمز و جلوگيري از كم خوني مي باشد. 4. تقويت انرژيمصرف ميگو به طور مرتب انرژي و عملكرد روزمره ما را افزايش مي دهد، زيرا ميگو غني از آهن است كه باعث افزايش انرژي مي شود. 5. منبع مواد مغذيمي توانيم 100 درصد از مصرف روزانه سلنيوم خود را با مصرف 4 اونس ميگو پخته شده كسب كنيم. علاوه بر اين، ميگو حاوي 75٪ ويتامين B12، 50٪ فسفر و بيش از 30٪ از كرولاين و يد است. ماده معدني در ميگو مي تواند سيستم ايمني بدن ما را تقويت كند و همچنين آنتي اكسيدان هايي را كه براي حمله به راديكال هاي آزاد مفيد است، ايجاد كند. 6. پردازش چربي هانياسين (ويتامين B3) در ميگو مي تواند چربي ها، كربوهيدرات ها و پروتئين را در بدن ما پردازش كند تا آنها تبديل به انرژي شوند. نياسين همچنين مي تواند به عنوان يك محافظ پوست عمل كند و پوست ما را سالم نگه دارد و مانع از پوسته پوسته شدن پوست مي شود. 7. كاهش خطر افسردگيمحتواي اسيد چرب ضروري و امگا 3 محافظ قوي در برابر افسردگي (راه هاي نجات از افسردگي) مي باشد. 8. كاهش خطر كم كاري تيروئيدخوردن ميگو مي تواند مس اضافي دريافت كند. كمبود مس مي تواند باعث كم كاري تيروئيد شود. 9. پيشگيري از پيري زودرسميگو حاوي كاروتنوئيدها است كه به عنوان يك استاتسانانت ناميده مي شود. اين ماده با حفظ پوست سالم مانع از پيري زودرس مي شود. 10. مصرف چربي سالمميگو داراي چند نوع چربي اشباع شده، چربي اشباع نشده، امگا 3 و امگا 6 است. 11. پيشگيري از سرطان پروستاتما 48 درصد سلنيوم در روز نياز داريم. كمبود سلنيوم مي تواند انواع سرطان را ايجاد كند، از جمله سرطان پروستات (آيا سرطان پروستات درمان دارد؟). چندين محقق در موسسه تحقيقات غذايي مي گويند كه تركيب بين سولفورفان و سلنيوم سيستم ايمني بدن ما را 13 بار تقويت مي كند. 12. غني از پروتئينميگو داراي 29 گرم پروتئين است. علاوه بر اين داراي محتواي كم كربوهيدرات است. 13. تقويت استخوانهاكلسيم و فسفر دو ماده هستند كه با يكديگر كار مي كنند تا استخوان ها و دندان هاي قوي ايجاد كنند. ما پيشنهاد مي كنيم كه ميگو را با پوست مصرف كنيد، زيرا حاوي گلوكوزامين است كه براي شكل دادن غضروف مفصلي مفيد است. ادامه مطلب در 28 خواص ميگو | پخت ميگو | مضرات ميگو
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |