9 ماه بارداري شيرين پزشكي
|
هزاران سال است كه سركه سيب به عنوان تونيك سالم استفاده مي شود. تحقيقات نشان مي دهد سركه سيب خواص زيادي دارد از جمله به كاهش سطح قند خون كمك مي كند. سركه سيب چيست؟سركه سيب در فرآيند تخمير دو مرحله اي ساخته مي شود. ابتدا سيب ها برش داده مي شوند يا خرد مي شوند و با مخمر تركيب مي شوند تا شكر آنها به الكل تبديل شود. سپس، باكتري ها براي تبديل الكل به اسيد استيك اضافه مي شوند. توليد سنتي سركه سيب حدود يك ماه طول مي كشد، اما برخي از توليد كنندگان به طرز چشمگيري سرعت اين روند را افزايش داده اند به طوري كه توليد آن در يك روز انجام مي شود. اسيد استيك جزء اصلي فعال سركه سيب است. همچنين به عنوان اسيد اتانولي شناخته شده است كه يك تركيب ارگانيك با طعم ترش و بوي قوي است. اصطلاح استيك، از واژه استوم، كلمه لاتين سركه، گرفته شده است. حدود 5-6٪ از سركه سيب شامل اسيد استيك مي باشد. همچنين حاوي مقاديري آب و اسيدهاي ديگر مانند اسيد ماليك است.
حتما بخوانيد: سركه سيب | خواص سركه سيب و طريقه مصرف آن چرا سركه سيب باعث لاغري شكم ميشود؟برخي از تحقيقات حيواني نشان مي دهد كه اسيد استيك در سركه سيب ممكن است به كاهش وزن كمك كند: 1- سطح قند خون را كاهش مي دهد:در يك مطالعه بر روي موش، اسيد استيك توانايي كبد و عضلات را بهبود مي بخشد تا قند را از خون بگيرد. 2- سطوح انسولين را كاهش مي دهد:در همان تحقيقات بر روي موش، اسيد استيك نسبت انسولين به گلوكاگون را كاهش مي دهد، كه ممكن است باعث سوزاندن چربي شود. 3- بهبود متابوليسم:مطالعه ديگري بر روي موشهاي تحت تاثير اسيد استيك، افزايش آنزيم AMPK را نشان داد كه باعث افزايش سوزاندن چربي و كاهش توليد چربي و قند در كبد مي شود. 4- ذخيره سازي چربي را كاهش مي دهد:درمان موش هاي ديابتي چاق با اسيد استيك يا استات، آنها را از چاقي محافظت مي كند و باعث كاهش چربي شكم و چربي كبد مي شود. 5- سوزاندن چربي:مطالعه بر روي موشهايي كه رژيم غذايي با چربي بالا دارند، افزايش قابل توجهي در ژن هاي مسئول سوزاندن چربي را نشان ميدهد. 6- كاهش اشتها:مطالعه ديگري نشان مي دهد كه استات مراكز مغز را كه اشتها را كنترل مي كند، سركوب مي كند كه باعث كاهش اشتها مي شود (رژيم لاغري | چگونه لاغر شويم؟). سركه سيب باعث سيري مي شود و مصرف كالري را كاهش ميدهد مطالعه انجام شده در زمينه سركه سيب و لاغريدر يك بررسي بر روي 11 نفر، افرادي كه سركه با غذاي با كربوهيدرات مصرف كرده بودند، يك ساعت بعد از خوردن غذا، پاسخ 55٪ كاهش قند خون را نشان دادند. همچنين مصرف روزانه كالري آن ها 200-275 كالري كاهش يافته است. علاوه بر اثرات سركوب كننده اشتها اسيد استيك، سركه خالي شدن معده را كاهش داده است. در يك تحقيق كوچك ديگر، مصرف سركه سيب با وعده غذايي نشاسته اي، سرعت خالي شدن معده را به طور قابل توجهي كاهش داد. اين مسئله باعث افزايش احساس سيري و كاهش قند خون و انسولين شد. گاستروپارس، يا تخليه تاخيري معده، عوارض رايج ديابت نوع 1 است. زمان بندي انسولين با غذا مشكل ساز مي شود، زيرا پيش بيني زمان افزايش قند خون بعد از غذا دشوار مي شود. از آنجايي كه سركه باعث مي شود غذا زمان بيشتري در معده باقي بماند، مصرف آن با غذا سبب تشديد گاستروپارس مي شود. يك مطالعه نشان مي دهد سركه سيب به شما كمك مي كند وزن و چربي بدن را از دست بدهيد. نتايج يك مطالعه انساني نشان مي دهد كه سركه سيب داراي اثرات بسيار قابل توجهي بر وزن و چربي بدن دارد. در اين مطالعه 12 هفته اي، 144 بزرگسال چاق ژاپني هر روز 1 قاشق غذاخوري (15 ميلي ليتر) سركه، 2 قاشق غذا خوري (30 ميلي ليتر) سركه يا يك نوشيدني پلاسبو مصرف كردند. به آنها گفته شده بود مصرف الكل خود را محدود كنند، اما رژيم و فعاليت معمول خود را در طول مطالعه ادامه دهند. ادامه در لينك زير سركه سيب و لاغري شكم: زمان و طريقه مصرف آن
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |